Menu Sluiten

Hallo vrienden of, zoals wij ons noemen, hallo Buddy's!

Het ontstaan van onze club die begint eigenlijk voor we een club waren. Wij zijn allemaal motorrijders die gepassioneerd zijn door motorrijden maar nog belangrijker en dat is vriendschap, elkaar respecteren en gerespecteerd worden.

Eigenlijk is de groep bij elkaar gekomen eerst bij een andere motorclub, sommigen kwamen uit een andere club, bij anderen was het de eerste maal in een club, maar bij onze vorige club hebben we elkaar leren kennen en zijn we allemaal samen beginnen rijden in groep.

Naarmate we elkaar beter leerden kennen gingen wij ook met elkaar om buiten de club en het motorrijden, met etentjes en uitstappen die we onder onze groep begonnen te organiseren, soms met z’n allen soms maar met een paar. Dus eigenlijk werden we een clubje in een club.

Na een tijdje, eigenlijk een tweetal jaar voelden wij ons met het clubje niet meer zo goed in ons vel bij de motorclub en hebben we besloten om een eigen club op te starten, deze met de bedoeling om ons clubje bij elkaar te houden zodat onze groep zeker niet zou uit elkaar vallen.

Onze club zijn motto is dus friends for ever , for ever friends.

Wie onze club wil intreden moet dit dus weten, het belangrijkste in onze club is vriendschap en plezier voor minder doen we het niet

En dat is het enigste wat moet bij Biker Buddy’s , vrienden worden en plezier maken.